Innovate

file

Hos Grundfos forsøger vi løbende at forbedre vores forretningspraksis. Vi begrænser os ikke til at sætte nye standarder inden for pumpeteknologi, men fokuserer på løbende at forbedre alle aspekter af vores virksomhed.

Vi sætter hele tiden spørgsmålstegn ved de accepterede normer, fordi vi ved, at vi kun kan udvikle os ved at udfordre de grænser, vi står over for. Vores forsknings- og udviklingscenter i Danmark er det største i verden inden for pumpeindustrien, og vores produktionsteknologier, konstruktioner og materialer undersøges løbende og forbedres konstant.

Dette er den form for dedikation, der er nødvendig for at producere unikke og effektive pumpe-løsninger, som Grundfos er kendt for, og som vores kunder drager nytte af.

Vi fastholder altid fokus på kundernes behov, uanset hvem de er, og hvor i verden de befinder sig.

 

INNOVATIVE LØSNINGER ER KERNEN I ALT, HVAD VI FORETAGER OS

Energimærkning
Grundfos var en af pionererne bag indførelsen af energimærkning af pumper i 2005. At mærke lavenergipumper med A efter det samme system, som gælder for husholdningsapparater, sikrer en global energibesparelse, der er til gavn for alle.

Nye materialer
Næst efter tørløb er korrosion den hyppigste årsag til reduktion af en pumpes levetid. Rustfrit højkvalitetsstål er en effektiv måde til at sikre korrosionsbestandighed i CR-pumperne, men kun CR Titanium er 100 % rustfri. Ikke engang efter ti år fuldt nedsænket i saltvand vil der være den mindste korrosionsplet på metallets overflade.

Onlinesupport
WebCAPS er Grundfos’ onlineværktøj til pumpedimensionering og -udvælgelse. Her findes tekniske tegninger, datahæfter, installations- og betjeningsvejledninger samt servicesæt til et væld af Grundfos-produkter. WebCAPS giver dig adgang til omfattende og aktuel teknisk information når som helst og hvor som helst. Der kræves blot en internetforbindelse.

Pumpestyring
Elektronisk styring og regulering er en kernekompetence hos Grundfos. Vores viden og ekspertise er baseret på mere end ti års arbejde med udvikling af vores egen elektronik.

I 1991 lancerede vi vores første pumper med indbygget elektronik, og siden har vi lanceret adskillige generationer af elektronisk regulerede pumper, motorer og kommunikationssystemer.

I dag findes der overalt i verden hundred tusindvis af Grundfos-pumper med elektronisk hastighedsregulering, og vi er fast besluttet på at forsætte med at være bannerfører inden for elektroniske løsninger.