Uddannelse

PDJA_lowres

Uddannelse baner vej for udvikling

Du kan altid tilegne dig ny viden og blive bedre til det, du gør. En dygtig og veluddannet medarbejderstab er forudsætningen for, at Grundfos også fremover kan gøre sig gældende som en af verdens førende pumpeproducenter. Der ofres til stadighed store beløb på indførelsen af ny teknologi, og disse investeringer skal selvfølgelig følges op med en løbende dygtiggørelse og ajourføring af viden hos alle medarbejdergrupper, således at medarbejderne kan varetage nuværende og fremtidige jobs optimalt.

The Poul Due Jensen Academy
For at hjælpe vores medarbejdere med kompetenceudvikling, åbnede vi i 2001 The Poul Due Jensen Academy. Akademiets rolle er at udvikle og levere læring til vores globale organisation.

Akademiets programmer er baseret på en faglig blandet læringsplatform, der er udviklet med henblik på at gøre en stor forskel i branchen og fremme forandringer. Vores ambition er at blive endnu bedre til at skabe de rette læringskombinationer baseret på vores erfaring med, hvad der virker. Vi tilbyder læring inden for teknologi, ledelse, salgskompetencer, præsentationsteknik og meget mere.

I de seneste år har vi etableret et globalt netværk af undervisere og åbnet underafdelinger af akademiet i Kina, Rusland, Indien og Nordamerika.

Akademiet er opkaldt efter Grundfos' stifter, Poul Due Jensen.