Grundfoskulturen

globus

BE RESPONSIBLE - THINK AHEAD - INNOVATE

I Grundfos lever vi efter vores værdier. De er grundstenene i hele organisationen og udgangspunktet i alt, som vi foretager os. Uanset hvor i verden vi er, er det vores værdier, der er grundlaget for vores måde at agere.

Frihed under ansvar
Medarbejderes viden og engagement er vores kernekompetencer. Derfor vil vi altid inspirere vores medarbejdere til at yde deres ypperste. Grundfos skal være et spændende og udfordrende sted at arbejde, hvor engagement, innovation og ambition er i højsædet. Derfor giver vi vores medarbejdere frihed til og mulighed for at gøre en forskel – uanset hvor i organisationen, de befinder sig.

Motiverede medarbejdere
Som ny medarbejder i Grundfos bliver du omgivet af engagerede og motiverede kolleger. For at sikre den fortsatte udvikling af Grundfos som arbejdsplads gennemfører vi løbende tilfredsheds- og motivationsmålinger. Målingerne har altid vist stor tilfredshed og høj motivation – men derfor hviler vi ikke på laurbærrene. Vi arbejder konstant på at videreudvikle den særlige Grundfoskultur, hvor medarbejderne og innovationen er årsagen til vores succes.