Pharma

Oversikt

Oversikt

Grundfos og medicinalindustrien

  • Vær på den sikre side med kvalitetspumpeløsninger

Hvis du er på udkig efter en pumpepartner, der virkelig forstår de hygiejnemæssige udfordringer i medicinalindustrien, biotekindustrien og inden for personlig pleje, så er Grundfos det perfekte valg. Som totalleverandør tilbyder vi gennemtestede sanitære løsninger til enhver tænkelig pumpeanvendelse, herunder:

  • opstrømsprocesser
  • nedstrømsprocesser
  • vand til indsprøjtningsanlæg
  • CIP/SIP-anlæg
  • rene hjælpeanlæg

 

Fælles for alle Grundfos-løsninger er en yderst pålidelig ydelse, der garanterer ro i sindet ved selv de mest følsomme og kritiske processer. Den elektropolerede inderside på vores unikke sanitære pumper har ingen kanter, svejsesømme eller skruehoveder, hvilket forhindrer bakterier i at samle sig. Hermed sikres kvaliteten af dit produkt og virksomhedens omdømme.

Grundfos-pumper kan let konfigureres til at opfylde specifikke krav til hygiejne og nænsom håndtering af produkter som f.eks. højviskose medier. Bare fortæl os, hvad det er, du skal pumpe, så leverer vi en fuldt dokumenteret løsning, der sikrer, at dine produktstandarder overholdes – batch efter batch.

Som totalleverandør er Grundfos naturligvis i stand til at levere alle de gennemtestede pumper, du måtte have brug for, herunder pumper til forsyning, distribution, køling og spildevandsrensning. Desuden sikrer vores program af doseringsløsninger yderst præcis dosering af kemikalier i desinfektions- og rensningsprocesser.

Downloads

Downloads

Håndbog – mekanisk akseltætning til pumper

Mekanisk akseltætning til pumper

Håndbog – mekanisk akseltætning til pumper. (Engelsk)


Håndbog – pumpehydraulik, pumpekonstruktion og de basale pumpetermer.

Centrifugalpumpen

Håndbog – pumpehydraulik, pumpekonstruktion og de basale pumpetermer. (Engelsk)


Håndbog om pumpehydraulik, pumpekonstruktion og de basale pumpetermer

Pumpehåndbog

Håndbog om pumpehydraulik, pumpekonstruktion og de basale pumpetermer. (Engelsk)


Kontakt
Lokal salgsvirksomhed

Telefon

+47 22 90 47 00
Lokalt servicecenter

Telefon

+47 22 90 47 00