Industrispildevand

Oversikt

Oversikt

Spildevandsrensning med Grundfos
– Ren samvittighed med uforlignelige spildevandsløsninger

Uanset om du har brug for effektiv rensning af organisk eller kemisk spildevand – eller begge dele – har Grundfos en professionel tilgang til din specifikke udfordring. Som totalleverandør kan vi tilbyde dig produkter af høj kvalitet til hvert enkelt trin i rensningsprocessen, så dit spildevand kan ledes sikkert ud i naturen eller til et kommunalt rensningsanlæg.

Vores program af spildevandspumper kan håndtere alle spildevandskvaliteter på en professionel måde, inklusive grus, fedt og partikler i alle størrelser. Ved at ændre motorstørrelsen og løbertypen kan løsningen nemt tilpasses, så den opfylder dine krav. Ligeledes kan alle pumper udstyres med et styrings- og målesystem, der holder nøje øje med vandkvaliteten gennem hele rensningprocessen.

Når det gælder desinfektion og dosering af kemikalier, har Grundfos nogle fremragende løsninger. Vores uforlignelige desinfektionsanlæg og digitale doseringsløsninger giver en yderst omkostningseffektiv drift, eftersom der ikke spildes penge på overdosering af dyre kemikalier. Vi kan naturligvis også tilbyde gennemtestede mekaniske doseringspumper. Måle- og styringsløsninger kan tilpasses, så de opfylder de individuelle behov i hele processen for spildevandsrensning. Flokkulering, neutralisering og behandling med aktivt kul er også ekspertiseområder.

Relaterte applikasjoner
Downloads
Grundfos tilbyder et komplet produktprogram, der dækker hele vandcyklussen: levering, rensning, distribution og spildevandsopsamling

Vandforsyning – få ren samvittighed

Grundfos tilbyder et komplet produktprogram, der dækker hele vandcyklussen: levering, rensning, distribution og spildevands- opsamling. (Engelsk)


Håndbog – mekanisk akseltætning til pumper

Mekanisk akseltætning til pumper

Håndbog – mekanisk akseltætning til pumper. (Engelsk)


Håndbog – pumpehydraulik, pumpekonstruktion og de basale pumpetermer.

Centrifugalpumpen

Håndbog – pumpehydraulik, pumpekonstruktion og de basale pumpetermer. (Engelsk)


Håndbog om pumpehydraulik, pumpekonstruktion og de basale pumpetermer

Pumpehåndbog

Håndbog om pumpehydraulik, pumpekonstruktion og de basale pumpetermer. (Engelsk)


Kontakt
Lokal salgsvirksomhed

Telefon

+47 22 90 47 00
Lokalt servicecenter

Telefon

+47 22 90 47 00