Fødevarer

Oversikt

Oversikt

Grundfos og fødevareindustrien
– Få smag for optimale løsninger

Hvis du gerne vil optimere din fødevareproduktion, har Grundfos den nødvendige knowhow. Vores komplette program af sanitære pumpeløsninger og forsyningssystemer imødekommer de specifikke behov på bl.a.:

  • mejerier
  • chokolade- og konfekturefabrikker
  • fødevareforarbejdningsanlæg

 

Vi tilbyder pumper, der er specielt konstrueret til at håndtere viskose, sarte eller temperaturfølsomme ingredienser – og aldrig gå på kompromis med de vigtige hygiejneaspekter.

Alle Grundfos' sanitære pumper er lavet af overfladebehandlet rustfrit stål, hvilket udelukker kontaminering. Naturligvis er alle pumper CIP-kompatible for at sikre, at rengøringen af udstyret ikke kun lever op til de strengeste krav i standarderne, men også er tidsbesparende. Resultatet er maksimal oppetid, hvilket giver en mere effektiv produktion.

Ud over sortimentet af sanitære pumper tilbyder Grundfos et komplet program af forsyningssystemer, så vi kan dække hele produktionsområdet. Men der er endnu flere fordele ved at vælge en erfaren og global partner. Du får også nem adgang til professionel support, fremragende reservedelsservice, effektiv pumpevurdering og brugervenlige onlinetjenester. Uanset om du producerer ost, chokolade, mælk eller dressing og saucer, ved vi, hvor vigtig en ensartet kvalitet er, og vi arbejder målbevist på at værne om dit omdømme. Batch efter batch.     

Relaterte applikasjoner
Downloads
Grundfos tilbyder et komplet program af pumper og services til alle anvendelsesformål inden for fødevareforarbejdning og -fremstilling.

Pumper til fødevareindustrien

Grundfos tilbyder et komplet program af pumper og services til alle anvendelsesformål inden for fødevareforarbejdning og -fremstilling. (Engelsk)


Håndbog – mekanisk akseltætning til pumper

Mekanisk akseltætning til pumper

Håndbog – mekanisk akseltætning til pumper. (Engelsk)


Håndbog – pumpehydraulik, pumpekonstruktion og de basale pumpetermer.

Centrifugalpumpen

Håndbog – pumpehydraulik, pumpekonstruktion og de basale pumpetermer. (Engelsk)


Håndbog om pumpehydraulik, pumpekonstruktion og de basale pumpetermer

Pumpehåndbog

Håndbog om pumpehydraulik, pumpekonstruktion og de basale pumpetermer. (Engelsk)


Kontakt
Lokal salgsvirksomhed

Telefon

+47 22 90 47 00
Lokalt servicecenter

Telefon

+47 22 90 47 00