En- og tofamilieshuse

Oversikt

Oversikt

Velkommen til En- og tofamiliehuse

Grundfos er en af verdens førende producenter af pumper til brug i og omkring hjemmet. Pumper, der gør hverdagen nemmere og bedre.

Komfort og bekvemmelighed
I dagens Danmark kræver vi en pålidelig vandforsyning, perfekt varmeregulering og nem bortledning af spildevand. Og det har vi også krav på. Disse ting burde være topprioriteter i ethvert hjem og i alle nye bygge- og renoveringsprojekter. Vores intelligente løsninger og energibesparende teknologi sørger allerede for, at millioner af mennesker over hele verden har komfortable og bekvemmelige leveforhold – og vi vil også gerne forbedre din bolig.

Komplet program af pumper til private hjem
Grundfos' pumper til private hjem er perfekte til en- og tofamiliehuse, hvor de, helt bogstaveligt bruges fra kælder til kvist. Vi tilbyder kvalitetsløsninger til såvel opvarmning som vandforsyning og spildevandshåndtering.

Global distribution
Grundfos' løsninger til private hjem kan leveres til kunder over hele verden. Vi er altid lige i nærheden.

Vi leverer varme og vand efter behov og automatisk regulering af anlæggene. Vi hjælper dig med at bortlede dit spildevand effektivt og tømme din kælder for vand i tilfælde af oversvømmelse. Vi opsamler dit regnvand og vander din have. I områder, hvor vandtrykket er lavt eller varierer, har vi anlæg til effektiv trykforøgning og konstant vandforsyning.

Prøv os!

 

Relaterte applikasjoner
Nyheder
Downloads
Brochurer

Opvarmning, vandforsyning og spildevand

Et udvalg af de mest populære publikationer om vores programmer af varmeanlæg og koldtvandsanlæg til private hjem:

Hemmeligheden bag større besparelser

Hemmeligheden bag større besparelser

Nøglen til større besparelser findes i hjertet af dit hjem. A-mærkede varmecirkulationspumper giver mulighed for store besparelser i hjemmet.


Oplysninger om EuP-direktivet

Oplysninger om EuP-direktivet

Vi er ikke bare med – vi er langt foran. Læs mere om EuP-direktivet om eksterne cirkulationspumper, og om hvordan du kan begynde at spare både energi og penge allerede nu.


Kontakt
Lokal salgsvirksomhed

Telefon

+47 22 90 47 00
Lokalt servicecenter

Kontakt os

Vælg land for at kontakte dit lokale servicecenter.

Telefon

+47 22 90 47 00