Erhvervsejendomme

Oversikt

Oversikt

Vi foretager bygningsplanlægning og skaber bygninger, der tænker selv

Bygningsplanlægning

Hos Grundfos Commercial Building Services (CBS) bruger vi dagen på bygningsplanlægning. Vores mål er konstant planlægning og nytænkning af bygninger, så vi kan hjælpe vores kunder med både små og store udfordringer. Derfor sørger vi for, at rådgivende ingeniører overalt i verden har de værktøjer, de skal bruge, så de kan udføre deres arbejde så hurtigt og nemt som muligt. Vores webværktøjer og e-magasinet BLUEPRINT giver rådgivende ingeniører nem adgang til produktoplysninger og pumpeviden hver eneste dag.

 

Klar til fremtidige udfordringer

Erhvervsbygningssektoren står over for en række udfordringer, der kommer til at definere, hvordan vi konstruerer fremtidens bygninger.

På globalt plan vil jordens klimaforandringer i stigende grad kræve en målrettet indsats fra alle, der har mulighed for at gøre en forskel. Det betyder, at bygninger skal overholde strenge krav til standarder for bæredygtighed for at sikre et lavt energiforbrug og høj fleksibilitet. På lokalt plan står rådgivende ingeniører over for en stor udfordring, idet de skal overvåge mange projekter, men ikke har tid nok. Derfor er det vigtigt at kunne få adgang til de relevante oplysninger både hurtigt og nemt.

 

Din partner inden for bygningsplanlægning!

Cases

Downloads

.

Bygningsplanlægning bruges til at finde løsninger

Grundfos Commercial Buildings Services

Bygningsplanlægning bruges til at finde løsninger


Grundfos CBS Solutions globalt

When The Sky Is The Limit

Grundfos CBS Solutions globalt


Kontakt
Lokal salgsvirksomhed

Stort eller småt?

Kontakt din lokale VVS-installatør ved mindre opgaver.

Ønsker du råd og vejledning i forbindelse med større investeringer og projekter, er vi klar med diverse hjælpeværktøjer samt vores ekspertice.

Telefon

+47 22 90 47 00
Lokalt servicecenter

Telefon

+47 22 90 47 00