Biobrændsel

Oversikt

Oversikt

Grundfos og biobrændselsindustrien
- Fyr op under din virksomhed med suveræne pumper

Hvis du vil optimere dit biobrændselsanlæg, er Grundfos den helt rette pumpeekspert til jobbet. Som totalleverandør dækker vi alle behov inden for biodiesel og bioethanol, og vi har løsninger til de mange udfordringer, som findes i biobrændselsindustrien.

Grundfos' ATEX-godkendte pumper øger sikkerheden i eksplosive miljøer, hvor selv den mindste lækage kan være meget farlig. Akseltætninger og pumper er specialkonstrueret, så pumperne får problemfri drift og lang levetid uanset mediet: ethanol, olie, syre, methanol eller en anden aggressiv væske. Desuden håndteres dårlige indløbsforhold effektivt af vores pumper med lavt NPSH, der er udviklet specielt til denne udfordring. Kort sagt har Grundfos en professionel og dedikeret biobrændselsløsning, uanset hvad dine behov er.

Det omfattende program af pumper til biobrændselsindustrien fås i forskellige varianter i rustfrit stål og støbejern for at opfylde de specifikke krav i forbindelse med brug af forskellige pumpemedier. Grundfos kan desuden levere en pumpeløsning bestående af yderst driftssikre doseringspumper til nøjagtig dosering af kemikalier.

Downloads
Grundfos tilbyder et komplet program af pumper og installationer til anvendelse i biobrændselsproduktion – også kundetilpassede løsninger, der opfylder specifikke krav.

Pumper til bioethanol og biodiesel

Grundfos tilbyder et komplet program af pumper og installationer til anvendelse i biobrændselsproduktion – også kundetilpassede løsninger, der opfylder specifikke krav. (Engelsk)


Håndbog – pumpehydraulik, pumpekonstruktion og de basale pumpetermer.

Centrifugalpumpen

Håndbog – pumpehydraulik, pumpekonstruktion og de basale pumpetermer. (Engelsk)


Håndbog – mekanisk akseltætning til pumper

Mekanisk akseltætning til pumper

Håndbog – mekanisk akseltætning til pumper. (Engelsk)


Håndbog om pumpehydraulik, pumpekonstruktion og de basale pumpetermer

Pumpehåndbog

Håndbog om pumpehydraulik, pumpekonstruktion og de basale pumpetermer. (Engelsk)


Kontakt
Lokal salgsvirksomhed

Telefon

+47 22 90 47 00
Lokalt servicecenter

Telefon

+47 22 90 47 00