Afvaskningsanlæg

Oversikt

Oversikt

Spuleanlæg

Valg af en Grundfos-pumpe til dit spuleanlæg er garanti for en god ydelse, uanset om det drejer sig et mobilt eller stationært spuleanlæg.

Ved stationære løsninger sikrer flertrinscentrifugalpumper, at trykket altid er højt, mens mobile spuleanlæg, der muliggør lokal rengøring, er både højtydende og energiøkonomiske. Den kompakte pumpe er udstyret med en frekvensomformer fra Grundfos' E-løsningsprogram og kan nemt bruges med forskellige tryk, for eksempel spredning af desinficeringsmidler ved lavt tryk, spuling ved højt tryk og lokal rengøring ved endnu højere tryk.

Både stationære og mobile løsninger kan brugertilpasses til dine krav, både hvad angår størrelse og tryk. Grundfos' doseringspumper kan bruges til nøjagtigt tilsætning af rengøringsmidler i avancerede spuleanlæg.


Vigtige bemærkninger

  • De krævende, fugtige og barske miljøer, som spuleanlæg tit udsættes for, stiller store krav til systemkomponenternes robusthed.
  • Grundfos er repræsenteret i 80 lande rundt om i verden, og vi er aldrig ret langt væk, når du eller din kunde har brug for eksperthjælp.
Relaterte produkter
Kontakt
Lokal salgsvirksomhed

Telefon

+47 22 90 47 00
Lokalt servicecenter

Telefon

+47 22 90 47 00