Blanding af læskedrikke

Oversikt

Oversikt

Blanding ved sodavandsfremstilling

Den største udfordring i blandeprocessen ved fremstilling af sodavand er håndtering af sirup. Derfor er alle Grundfos' pumper blevet optimeret til at sikre problemfri drift, når denne kritiske ingrediens indgår i processen.

Lobepumpen er konstrueret til forsigtigt at transportere den viskose sirup til mixeren, hvor en avanceret blandepumpe muliggør samtidig omrøring og pumpning af sodavandet, så det hurtigt transporteres videre til påfyldningsstationen. Begge pumpetyper er udstyret med et glat akseltætningssystem. Det forhindrer effektivt, at siruppen krystalliserer, og dermed forlænges pumpens levetid. En ekstra bonus ved det glatte akseltætningsystem er, at service går som en leg med den brugervenlige konstruktion.

Uanset om der primært bruges batchblanding eller kontinuerlig blanding til fremstilling af sodavand, vil proceslinjen drage fordel af alle Grundfos-pumpernes CIP- og SIP-kompatibilitet. CIP- og SIP-systemer klargør hurtigt produktionslinjen til næste batch ved at rengøre tanke, rør og proceslinjer effektivt, uden at det er nødvendigt at demontere udstyret.

 

Relaterte produkter
Kontakt
Lokal salgsvirksomhed

Telefon

+47 22 90 47 00
Lokalt servicecenter

Telefon

+47 22 90 47 00