Nedkøling

Oversikt

Oversikt

Køling

Grundfos' kølepumper er ideelle til cirkulering af kølemidler i anvendelser ved temperaturer under 0 °C. Effektivt, pålideligt og uden at afvige fra den indstillede temperatur.

En standard-ettrinscentrifugalpumpe håndterer effektivt brine og glykol, men en flertrinscentrifugalpumpe er optimeret specielt til at kunne håndtere mere farlige kølemidler, som kræver højt tryk, f.eks. kuldioxid og ammoniak.

Flertrinspumpen kan leveres med magnetisk kobling (MAGdrive) eller spalterørsmotor, der effektivt reducerer risikoen for farlig lækage og giver helt sikre arbejdsmiljøer. Desuden betyder evnen til at kunne cirkulere kuldioxid, at Grundfos' dedikerede pumper bidrager til en grønnere verden. Især i tredjeverdenslande, hvor ressourcerne er små, giver det god mening at bruge et naturligt kølemiddel, som f.eks. kuldioxid, i stedet for at fremstille dyre syntetiske kølemidler.

Ud over vores omfattende serie af højkvalitetspumper til sekundære kølemidler tilbyder Grundfos også et dedikeret pumpeprogram til primære kølemidler, som fungerer problemfrit ved temperaturer på helt ned til -60 °C. Alle køleløsninger kan naturligvis brugertilpasses, så de passer til den enkelte kundes behov.

 

Vigtige bemærkninger

  • Grundfos tilbyder et bredt program af pumper, der overholder ATEX-direktivet.
Kontakt
Lokal salgsvirksomhed

Telefon

+47 22 90 47 00
Lokalt servicecenter

Telefon

+47 22 90 47 00