Forarbejdede levnedsmidler

Oversikt

Oversikt

Forarbejdede fødevarer

Uanset om der skal håndteres vand eller yderst viskose medier i omrøringsprocessen, opfylder Grundfos nemt kravene. Ettrinscentrifugalpumper fremfører vand til omrøringstanken, mens den sanitære Lobepumpe forsigtigt håndterer de mere viskose medier, der indgår ved fremstilling af forarbejdede fødevarer, så karakteristiske teksturer bevares. Hvis der er brug for dosering, kan Lobepumpen gøre det i sanitære processer. I ikke-sanitære processer findes der separate doseringspumper til nøjagtig dosering af f.eks brine og fødevareingredienser.

Når blandingen er klar til tilberedning, bliver temperaturstyring stadig mere vigtigt. Grundfos' in-line-centrifugalpumper er ideelle til styring af afkølings- og opvarmningsprocesser, hvor de sikrer, at massen opvarmes til det ønskede niveau og efterfølgende nedkøles, før den transporteres videre til påfyldningsstationen. Hvis pasteurisering er en del af processen, fås der sanitære pumper i rustfrit stål, som overholder de høje hygiejnekrav.

Alle Grundfos’ sanitære pumper er CIP-kompatible, så tanke, rør og proceslinjer kan rengøres effektivt, uden at det er nødvendigt at demontere udstyret. Produktionslinjen klargøres dermed hurtigt til næste batch, så driftsstop reduceres i væsentlig grad.

Hvis optimering af pakkeprocessen er vigtigt, tilbyder Grundfos avancerede E-løsninger, der automatisk regulerer pumpernes hastighed i produktionslinjen, så den passer til pakkeprocessens hastighed.

 

Relaterte produkter
Kontakt
Lokal salgsvirksomhed

Telefon

+47 22 90 47 00
Lokalt servicecenter

Telefon

+47 22 90 47 00