Procesvand - Vand til rekreative formål

Oversikt

Oversikt

Procesvand – vand til fritidsaktiviteter

Swimmingpools, boblebade og vandlande kan alle drage stor nytte af Grundfos' vandrensningsløsninger. Vores ettrinscirkulationspumper cirkulerer procesvandet effektivt, mens vores uovertrufne doseringssystemer sikrer, at kvaliteten er helt iorden.

Forurening i vand til fritidsaktiviteter, som f.eks. forårsages af legionella, undgås ved hjælp af klordioxid og klor, som kan doseres i form af gas, pulver eller væske. Grundfos' doseringssystemer er perfekte til håndtering af alle de ovenstående situationer og muliggør endda f.eks. fremstilling af klor på stedet. Desinficeringsmidlet genereres ved hjælp af almindelig salt som grundmateriale, hvilket giver en række fordele: Der er altid adgang til frisk klor, håndtering af kritiske kemikalier undgås, og desinficeringsmidler kan fremstilles præcist i henhold til behovet. Det betyder, at opbevaringsplads og de dermed forbundne dyre sikkerhedsforanstaltninger er unødvendigt.

Grundfos' doseringspumper doserer nøjagtigt hver gang for at spare kemikalier og energi – og kan nemt reguleres, så de overholder de nøjagtige stedlige klordoseringsregler. Doseringspumperne kan også bruges til dosering af flokkuleringsmiddel i filtreringsprocessen, til regulering af syre eller base på pH-reguleringsstadiet eller til at tilsætte smag i saunaer for at skabe en dejlig duft.

Desuden findes der et komplet program med måle- og analyseudstyr til parametrene for anvendelse af vand til fritidsaktiviteter.

 

Relaterte produkter
Kontakt
Lokal salgsvirksomhed

Telefon

+47 22 90 47 00
Lokalt servicecenter

Telefon

+47 22 90 47 00