Procesvand - Høj renhedsgrad

Oversikt

Oversikt

Procesvand – høj renhed

Grundfos giver ro i sindet i forbindelse med kritiske processer, hvor vandets renhed kan gøre hele forskellen. Vores pumpeprogram tager udgangspunkt i avanceret teknologi og adskillige års erfaring, og pumperne sikrer pålidelig og problemfri drift i lægemiddel- og elektronikbranchen, hvor det er afgørende at undgå dyre driftsstop.

Først transporterer ettrins- eller flertrinspumper vandet til desinficerings- og renseprocesserne. Når procesvandet er renset, er det afgørende, at renheden forbliver nøjagtigt den samme under transport til de efterfølgende procestrin. Grundfos' sanitære pumper kan leveres med elektropolerede overflader, der er optimeret til forsigtig håndtering af vand med høj renhed – selv ekstremt sart ultrarent vand, som skal være helt fri for partikler.

Der fås naturligvis avancerede digitale doseringspumper og desinficeringssystemer, som understøtter processen med fremstilling af vand med høj renhed.

Alle de sanitære pumper er CIP- og SIP-kompatible, så rør, tanke og proceslinjer kan rengøres effektivt, uden at det er nødvendigt at demontere udstyret. Der sættes yderligere skub i processen ved hjælp af præcise doseringspumper, der kun tilføjer den nødvendige mængde kemikalier, så der kræves et minimum af efterfølgende skylning. Det sparer både tid og penge.

 

Vigtige bemærkninger

  • Alle Grundfos' pumpeløsninger til medicinalindustrien kan leveres med de relevante certifikater.

Relaterte produkter
Kontakt
Lokal salgsvirksomhed

Telefon

+47 22 90 47 00
Lokalt servicecenter

Telefon

+47 22 90 47 00