Procesvand - Næringsmiddel- og drikkevareindustrien

Oversikt

Oversikt

Procesvand – fødevarer og drikkevarer

Grundfos' doseringspumper er ideelle til forbehandling af det procesvand, der bruges til fremstilling af fødevarer og drikkevarer. Pumperne giver en meget nøjagtig dosering af de ønskede kemikalier og sikrer, at procesvandet ikke indeholder uønskede stoffer eller smagsstoffer, der kan påvirke det færdige produkts kvalitet.

Grundfos’ produkter er også yderst velegnede til den første desinficeringsproces, hvor grønsager, fisk og lignende fødevarer skylles i vand beriget med klordioxid.

Da hygiejnekravene ofte er meget strenge i føde- og drikkevareindustrien, vil de fleste produktionslinjer kunne drage fordel af CIP- og SIP-systemer, der gør det muligt at rengøre tanke og rør effektivt, uden at det er nødvendigt at demontere udstyret. Der sættes yderligere skub i denne proces ved hjælp af præcise doseringspumper, der kun tilføjer den nødvendige mængde rengøringsmiddel, så der kræves et minimum af efterfølgende skylning. Det sparer både tid og penge.

Grundfos’ program med forsyningspumper omfatter naturligvis også løsninger til effektiv afkøling og opvarmning af procesvandet i føde- og drikkevareindustrien.

 

Vigtige bemærkninger

  • Følgende af Grundfos' sanitære pumper er EHEDG-certificerede, Euro-HYGIA, F&B-HYGIA, Contra, MAXA og NOVAlobe.

 

Relaterte produkter
Kontakt
Lokal salgsvirksomhed

Telefon

+47 22 90 47 00
Lokalt servicecenter

Telefon

+47 22 90 47 00