Trykforøgning - Erhvervsejendomme

Oversikt

Oversikt

Avancerede trykforøgeranlæg

Vores mest avancerede trykforøgeranlæg er udstyret med software, der er optimeret til anvendelsen. Her finder du funktioner som f.eks. den proportionaltrykfunktion, der bruges til kompensering for friktionstab i store rørnet. Du får også funktionen til oparbejdning af blødt tryk, som er ideel til installationer med ustabil strømforsyning.

Styringer og kommunikation

Tilslutning af Hydro MPC til en computer via et bussystem gør det muligt at overvåge og styre trykforøgeranlægget fra eksternt hold. Det gør det nemt at overvåge ydelsen og optimere systemindstillingerne, uanset hvor du befinder dig. Hydro MPC-trykforøgeranlægget er kompatibelt med alle større kommunikationssystemer.

Nøgleklar effektivitet

Alle Grundfos' trykforøgeranlæg er som standard udstyret med avancerede EI2-pumper, hvilket garanterer høj effektivitet og ekstremt lavt støjniveau. Desuden er vores systemer nøglefærdige produkter – alle systemer er klar til brug, så snart installatøren har sluttet dem til vand og elektricitet.

Pumpehygiejne

Grundfos viser vejen inden for hygiejnisk konstruerede trykforøgningsanlæg. Grundfos' manifolds i rustfrit stål beskytter mod korrosion, og alle overflader, tilslutninger og hjørner er helt glatte, afrundede og uden revner. Det forhindrer døde hjørner og giver de bedst mulige betingelser for at opnå kontrol over pumpesystemets hygiejne.

Cases
Kontakt
Lokal salgsvirksomhed

Telefon

+47 22 90 47 00
Lokalt servicecenter

Telefon

+47 22 90 47 00