Mælkepulver

Oversikt

Oversikt

Tørmælk

Ved fremstilling af tørmælk er Grundfos' sanitære pumper fremragende løsninger til alle procestrin. Lige fra mælkemodtagelse til pakning udføres håndteringen med stor præcision og omhu, så det sikres, at slutproduktet er af høj kvalitet.

Mælkemodtagelse: På langt de fleste mejerier transporteres mælken fra mælkebilen til tankene med en ettrinscentrifugalpumpe. Hvis der kræves højere tryk, kan der anvendes en flertrinspumpe. For at tømme mælkebilen helt kan der leveres en ettrins-selvansugende pumpe som selv skaber vakuum.

Mælkebehandling: Under behandlingsprocessen transporterer ettrinscentrifugalpumper mælken fra den ene tank til den næste, mens en blokpumpe muliggør hurtig opvarmning af mælken så alle bakterier dræbes – og en tilsvarende hurtig nedkølingsproces. Hurtig pasteurisering er afgørende for at beskytte mælkens smag.

Proces: Ved fremstilling af tørmælk handler det om at forlænge holdbarheden. Mælken pasteuriseres vha. ettrinscentrifugalpumper og transporteres derefter til forseglede tanke, hvor inddampningsprocessen finder sted. Grundfos' flertrinscentrifugalpumper er konstrueret til at skabe højt tryk, så mælken inddampes til et tørprodukt. Under inddampningsprocessen håndteres det stadig mere viskose medie forsigtigt af Lobepumper.

Vigtige bemærkninger

  • Grundfos' sanitære pumper er EHEDG-certificeret. Visse modeller er desuden 3A-certificeret.
  • Vælg mekaniske SiC/SiC-akseltætninger, hvis de oxiderende desinficeringsmidler potentielt kan forårsage korrosion.
Relaterte produkter
Kontakt
Lokal salgsvirksomhed

Telefon

+47 22 90 47 00
Lokalt servicecenter

Telefon

+47 22 90 47 00