Mælkemodtagelse

Oversikt

Oversikt

Mælkemodtagelse

Grundfos' program af sanitære pumper er ideelt til anvendelser inden for mælkemodtagelse, hvor det er vigtigt med effektiv transport af mælken fra den ene tank til den næste – eller fra mælkebilen til mejeriet.

På langt de fleste mejerier transporteres mælken fra mælkebilen til modtagertanken med en ettrinscentrifugalpumpe. Hvis der kræves højere tryk, findes der en flertrinspumpe. For at tømme mælkebilen helt kan der leveres en ettrins-selvansugende pumpe, som selv skaber vakuum.

Rengøring: Alle Grundfos’ sanitære pumper er CIP-kompatible, så tanke, rør og proceslinjer kan rengøres effektivt, uden at det er nødvendigt at demontere udstyret. Der kan også anvendes et CIP-system til mælkebilen, som muliggør nem og 100 % pålidelig rengøring indvendigt i tanken. Alle CIP-systemer efterfølges af en ettrins-selvansugende pumpe, der effektivt fjerner hver eneste dråbe rengøringsmiddel i tanke og rør.

Vigtige bemærkninger

  • Følgende af Grundfos' sanitære pumper er EHEDG-certificerede, Euro-HYGIA, F&B-HYGIA, Contra, MAXA og NOVAlobe. Visse modeller er desuden 3A-certificeret.
  • Vælg mekaniske SiC/SiC-akseltætninger, hvis de oxiderende desinficeringsmidler afgiver bakterier.

 

Relaterte produkter
Kontakt
Lokal salgsvirksomhed

Telefon

+47 22 90 47 00
Lokalt servicecenter

Telefon

+47 22 90 47 00