Konsumis

Oversikt

Oversikt

Is

Grundfos' program af sanitære pumper er ideelt til fremstilling af is, da der ikke alene sikres høje hygiejnestandarder, men også forsigtig håndtering og nøjagtig dosering under hele processen.

Mælkemodtagelse: På langt de fleste mejerier transporteres mælken fra mælkebilen til tankene med en ettrinscentrifugalpumpe. Hvis der kræves højere tryk, kan du bruge en flertrinspumpe. For at tømme mælkebilen helt kan der leveres en ettrins-selvansugende pumpe, som selv skaber vakuum.

Mælkebehandling: Under behandlingsprocessen transporterer ettrinscentrifugalpumper mælken fra den ene tank til den næste, mens en blokpumpe muliggør hurtig opvarmning af mælken, så alle bakterier dræbes – og en tilsvarende hurtig nedkølingsproces. Hurtig pasturisering er afgørende for at beskytte mælkens smag.

Proces: Fløden fra mælkebehandlingen blandes med sødemiddel i en separat tank vha. enten ettrinscentrifugalpumper eller Lobepumpe. Væsken pasteuriseres derefter for at dræbe alle bakterier og nedkøles til 5 °C vha. kølepumper, før den transporteres til opbevaringstanke, hvor den får lov til at modne. Flydende fyld som f.eks. syltetøj, chokolade eller karamel kan doseres nøjagtigt vha. Lobepumper i slutprocessen, før produktet pakkes.

Vigtige bemærkninger

  • Følgende af Grundfos' sanitære pumper er EHEDG-certificerede, Euro-HYGIA, F&B-HYGIA, Contra, MAXA og NOVAlobe. Visse modeller er desuden 3A-certificeret.
  • Vælg mekaniske SiC/SiC-akseltætninger, hvis de oxiderende desinficeringsmidler potentielt kan forårsage korrosion.
Relaterte produkter
Kontakt
Lokal salgsvirksomhed

Telefon

+47 22 90 47 00
Lokalt servicecenter

Telefon

+47 22 90 47 00