Brandsikring - industri

Oversikt

Oversikt

Grundfos' brandsystemer sikrer førsteklasses sikkerhed for kunder i hele verden.

Der er tre primære grunde til at vælge brandpumper, som er godkendt og certificeret af autoriserede, uafhængige myndigheder:
For det første nedsætter godkendte systemer risikoen for skade på personer, bygninger og inventar ved brand. Det er blevet dokumenteret ud fra den enorme erfaring, der ligger til grund for førende regler og bestemmelser om brandsikring

For det andet sikrer godkendte systemer maksimal driftssikkerhed og overlegen kvalitet.

For det tredje medfører godkendte og certificerede brandpumper som regel væsentligt nedsatte forsikringspræmier.

Når godkendelse fra uafhængige myndigheder ikke er påkrævet, kan Grundfos levere ucertificerede systemer, der opfylder specifikke brandstandarder. Grundfos leverer førsteklasses el- og dieseldrevne systemer med alle relevante certifikater og godkendelser. Vores europæiske kompetencecenter for brandpumper i Wahlstedt fremstiller godkendte brandpumpesystemer, der er certificeret i henhold til DBI 251/CEA4001, VdS,
EN 12845, FM, NFPA 20 og LPCB. Systemerne fås enten som eldrevne eller dieseldrevne systemer.

Brandbekæmpelsesudstyr bruges heldigvis sjældent, men i nødstilfælde er det vigtigt at kunne stole fuldstændigt på dets effektivitet. Og pålidelighed er netop det, som Grundfos' holdbare brandbekæmpelsespumper giver – både på fastlandet og offshore.

Brandbekæmpelsesløsningerne til anvendelse på fastlandet omfatter hele pumpesystemer med jockeypumper og hovedpumper, som enten er diesel- eller eldrevne, mens der findes et dedikeret program med Grundfos' offshorepumper til skibe og olieplatforme. Pumperne kan håndtere alle slukningsmedier effektivt – lige fra vand til skum – og kan dimensioneres, så de passer perfekt til behovet i den enkelte anvendelse.

Vi er stolte af at have verdens største udvalg af brandpumpegodkendelser og -certifikater, og takket være vores ekspertise kan vi konstruere, fremstille, lagerføre, distribuere og efterse vores produkter overalt i verden.

Alle Grundfos' brandbekæmpelsespumper og -pumpesystemer overholder naturligvis de eksisterende forskrifter og certifikater. Vi ønsker nemlig først og fremmest at give dig ro i sindet.

Vigtige bemærkninger:

  • Certifikaterne til fastlandet er DBI 251/CEA4001, VDS, FM, UL, EN 12845 og NFPA 20.
  • Certifikaterne til offshore omfatter inspektionscertifikat 3.1 fra LRS, DNV, GL, BV, ABS, CCS og NKK.
Relaterte produkter
Kontakt
Lokal salgsvirksomhed

Telefon

+47 22 90 47 00
Lokalt servicecenter

Telefon

+47 22 90 47 00