Filtrering - Vandforsyning

Oversikt

Oversikt

Slutfiltreringen af vand til distribution hjælpes effektivt på vej af Grundfos' program af højkapacitetspumper, som muliggør alle tryk ved alle gennemstrømninger. Filtreringsprocesser varierer fra en enkel fysisk barriere til kemiske eller biologiske processer.

Grundfos kan levere pumpeløsninger, der kan håndtere de meget varierende gennemstrømningsbehov for vand, der skal filtreres, lige fra store split-case-pumper og pumper med blandet gennemstrømning, hvor der er fokus på transport af vand og ikke øget tryk, til vores yderst succesfulde vertikale flertrinscentrifugalpumpe (CR) – og desuden kan vi dække alle andre ydelsesbehov mellem de to yderpunkter.

Grundfos kan levere den fornødne ekspertise til at hjælpe med at nå ydelsesmålet, lige fra den første identifikation af behovet til valg, installation, drift og vedligeholdelse af pumpeløsningen. Grundfos' idriftsættelsesaftaler sikrer korrekt installation, og serviceaftaler dækker alle eventualiteter lige fra rutinemæssig vedligeholdelse til reservedele og pumpevurderinger.

Downloads

Downloads

 

Pumper i vandrensningsanlæg

Pumper i vandrensningsanlæg

Vandrensning med pumpen som centralt element.


profil for vandområdet

Træd et skridt tilbage ...

Og se hele billedet. Grundfos-profilbrochure for vandområdet.


Kontakt
Lokal salgsvirksomhed
Lokalt servicecenter

Telefon

+47 22 90 47 00