Påfyldning

Oversikt

Oversikt

Påfyldning

Behovet for yderst hygiejnisk håndtering fortsætter, når brygget forlader tankanlæggene efter 6-8 uger. Det betyder, at Grundfos' sanitære pumper er ideelle til transport af den færdige øl til påfyldningsstationerne, da de sikrer, at ingen eksterne partikler påvirker den pågældende øls karakteristiske smag.

Alle de sanitære pumper er CIP-kompatible, så de overholder de høje hygiejniske standarder på bryggerier. Det gør det nemmere at foretage effektiv og hurtig rengøring af alle rør uden at skulle demontere udstyret. Der kan også anvendes et CIP-system til tankanlæggene, som muliggør nem og 100 % pålidelig rengøring indvendigt i tanken. Alle CIP-systemer efterfølges af en selvansugende pumpe, der effektivt fjerner hver eneste dråbe rengøringsmiddel i tanke og rør.

Fordi styring er vigtigt på dette sidste stadie, kan processen med fordel tilknyttes en Grundfos E-løsning, så pumpehastigheden automatisk reguleres i forhold til påfyldningsudstyrets hastighed. De avancerede E-løsninger giver optimerede processer og energiøkonomisk drift.

 

 

Vigtige bemærkninger

  • Følgende af Grundfos' sanitære pumper er EHEDG-certificerede, Euro-HYGIA, F&B-HYGIA, Contra, MAXA og NOVAlobe.
  • Vælg mekaniske SiC/SiC-akseltætninger, hvis de oxiderende desinficeringsmidler afgiver bakterier.

 

Relaterte produkter
Kontakt
Lokal salgsvirksomhed

Telefon

+47 22 90 47 00
Lokalt servicecenter

Telefon

+47 22 90 47 00