Opvarmning af erhvervsejendomme

Oversikt

Oversikt

Planlæg varmeanlæg grundigt
Hvis du kender de flow og temperaturer, der kræves til radiatorer, gulvvarme osv., kan du konstruere dit anlæg ud fra de kendte krav til varmeanlægget. Vores eksterne styringer og integrerede frekvensomformere sikrer et anlæg med maksimal intelligens og fleksibilitet samt lavest mulige omkostninger. Kontakt os i konstruktionsfasen for at få den bedste start på dit projekt.

Tag højde for hele anlægget
I varmeanlæg er energiøkonomiske pumper kun det halve af historien. Med den rette anlægskonstruktion kan du minimere energiforbruget, øge komforten og fremtidssikre din bygning. Grundfos kan hjælpe dig med alt dette.

Hastighedsregulering
Hastighedsregulerede pumper er afgørende for at opnå et effektivt og støjfrit anlæg. Grundfos' hastighedsregulerede pumper kan styres ud fra variationer i tryk, temperatur, flow, differenstryk eller andre specifikke målbare parametre. Det sikrer høj effektivitet, lavt energiforbrug og i sidste ende de laveste levetidsomkostninger.

Grundfos-løsninger
Grundfos tilbyder pumpeløsninger og system-knowhow, der kan hjælpe dig med at konstruere og bygge de mest effektive erhvervsbygninger, uanset om du har brug for airconditionsystemer, brandbeskyttelse, håndtering af spildevand, trykforøgning eller varme.

Ring til Grundfos, når du begynder på designprocessen, uanset hvad du har brug for.

Relaterte produkter
Cases
Kontakt
Lokal salgsvirksomhed

Telefon

+47 22 90 47 00
Lokalt servicecenter

Telefon

+47 22 90 47 00