CIP

Oversikt

Oversikt

CIP/SIP

CIP- (Cleaning In Place) og SIP-systemer (Sterilisation In Place) er ideelle i industrier, hvor hygiejne er altafgørende, og hvor forurening skal undgås for enhver pris. Udstyr, tanke, rør og hele proceslinjer kan rengøres effektivt uden demontering, hvilket sparer tid og dermed penge.

Grundfos’ CIP-pumper, som kan håndtere temperaturer helt op til 180 °C, er fremstillet i rustfrit stål, så de kan modstå de aggressive rengøringsmidler, der bruges til rengøringsprocessen. Fordi CIP-systemet aldrig er i kontakt med selve processen – hvad enten det drejer sig om fødevarer eller lægemidler – er det ikke nødvendigt at bruge sanitære pumper. CIP-pumper elektropoleres dog normalt for at sikre, at produktrester ikke sætter sig fast på indersiden. Præcise doseringspumper kan sætte yderligere skub i CIP-processen ved kun at tilsætte den nødvendige mængde rengøringsmiddel, så skylning af systemet reduceres.

Til de lidt mere krævende SIP-processer bruges Grundfos' flertrinspumper til at føde den kedel, som afgiver den damp, der effektivt rengør f.eks. flasker ved meget høje temperaturer.Relaterte produkter
Kontakt
Lokal salgsvirksomhed

Telefon

+47 22 90 47 00
Lokalt servicecenter

Telefon

+47 22 90 47 00