Chokoladesektor

Oversikt

Oversikt

Chokolade

Temperaturstyring er et af de vigtigste parametre ved fremstilling af chokolade – og Grundfos er en sand mester inden for det område. Vores dedikerede pumper bygger på flere årtiers erfaring, og de sikrer, at der bevares nøjagtigt den rette temperatur ved temperering af chokoladen i de forskellige procestrin. Desuden bevarer varmtvandstemperaturstyringen, som udføres af centrifugalpumperne, omhyggeligt smagsstofferne.

En anden stor udfordring ved fremstilling af chokolade er det høje sukkerindhold. Pumperne skal kunne håndtere denne vigtige ingrediens, som risikerer at krystallisere og dermed beskadige pumpen, hvis sukkeret udsættes for ilt. Derfor leveres Grundfos-pumperne med en særligt konstrueret dobbelt akseltætning eller en O-ringstætning, som effektivt modstår dannelse af krystaller og giver længere levetid.

På grund af mediets høje viskositet er en Lobepumpe det indlysende valg ved fremstilling af chokolade – ikke mindst fordi den også kan dosere sirup og andre ingredienser under blandeprocessen.

Alle Grundfos-pumper til fremstilling af chokolade fås i rustfrit stål og støbejern. De sanitære pumper i rustfrit stål giver ikke alene yderst hygiejniske processer, men er også korrosionsbestandige og nemmere at rengøre. Det øger pumpernes levetid væsentligt.

Kontakt
Lokal salgsvirksomhed

Telefon

+47 22 90 47 00
Lokalt servicecenter

Telefon

+47 22 90 47 00