Bryggerier

Oversikt

Oversikt

Bryggeri

Grundfos' program af specialpumper til bryggerier giver en yderst pålidelig drift under bryggeprocessen – fra blanding af råmaterialer til den kritiske ølbehandling i tankanlægget.

Omrøringsprocessen er kendetegnet ved høje temperaturer kombineret med dårlige indløbsforhold, og det kræver ekstremt robuste pumper, der kan klare forholdene. Det kan Grundfos' unikke bryggeripumpe i rustfrit stål – og den kan håndtere slidpartiklerne i blandingen. Resultatet af denne omhyggeligt konstruerede blokpumpe er effektiv transport af væske i meget krævende miljøer og lang produktlevetid.

Når brygget når til tankanlægget, bliver hygiejnen stadig mere vigtig. Grundfos' sanitære blokpumper er ideelle til den kritiske fermenteringsproces, hvor indtrængen af eksterne bakteriepartikler skal undgås for enhver pris. Den unikke hygiejniske konstruktion giver en overflade, der er helt fri for samlinger og kanter, så der ikke akkumuleres partikler i pumpen.

Lige så vigtigt er det, at alle Grundfos' sanitære pumper er CIP-kompatible, så det er nemt at rengøre tanke, rør og proceslinjer effektivt uden at demontere udstyret. Det gør det muligt at optimere batchdriften og holde driftsstoppene på et absolut minimum.

Vigtige bemærkninger

  • Følgende af Grundfos' sanitære pumper er EHEDG-certificerede, Euro-HYGIA, F&B-HYGIA, Contra, MAXA og NOVAlobe.
  • Vælg mekaniske SiC/SiC-akseltætninger, hvis de oxiderende desinficeringsmidler afgiver bakterier.

 

Kontakt
Lokal salgsvirksomhed

Telefon

+47 22 90 47 00
Lokalt servicecenter

Telefon

+47 22 90 47 00