Luftkonditionering - Erhvervsejendomme

Oversikt

Oversikt

Komfort og effektivitet fra den rette pumpe
Pumpen er hjertet i et cirkulationssystem, og nøjagtigt styret cirkulation er nøglen til brugernes komfort og systemets effektivitet. Inden for aircondition har Grundfos CBS lang tradition for at levere uovertrufne, intelligente kvalitetspumper, der er garanti for ydelse og pålidelighed. Vores styringer og integrerede frekvensomformere sikrer maksimal intelligens og fleksibilitet for systemet samt de lavest mulige levetidsomkostninger.

En del af et større billede
Pumper har afgørende indflydelse på, hvor effektivt andre individuelle komponenter i et cirkulationssystem fungerer, og de påvirker systemets overordnede ydelse. Derfor er det afgørende at fokusere på pumpevalget ved konstruktionen af et airconditionsystem. Grundfos har ekspertisen og erfaringen til at hjælpe dig med at vælge.

Hastighedsregulering betyder fuld kontrol
Grundfos’ pumper med elektronisk hastighedsregulering giver intelligent pumpedrift, der altid matcher systembelastningen. Du er garanteret maksimal effektivitet og et energiforbrug, der holdes på et minimum. Desuden kan driftsprofilerne justeres, så de passer til årstiden og ændringer i vejret.

Relaterte produkter
Cases
Kontakt
Lokal salgsvirksomhed

Telefon

+47 22 90 47 00
Lokalt servicecenter

Telefon

+47 22 90 47 00