Håndplukkede pumper til kloakmestrene

Overview_TEXT

Oversikt

På Rørcenterdagene, som afholdes på Teknologisk Institut i Taastrup den 12. og 13. juni, viser Grundfos den nyeste pumpeteknologi, der gør arbejdet lettere for kloakmesteren og entreprenøren. Der er også fokus på grundvandssænkning, og der inviteres til dialog om genanvendelse af regnvand.

Dialogen går begge veje, når Grundfos præsenterer resultaterne af den nyeste produktudvikling på Rørcenterdagene i Taastrup. Arrangementet er nemlig en god lejlighed til at få respons til videreudvikling af den række af produkter, som den danske pumpeproducent producerer målrettet til kloakmestre og entreprenører. Salgsingeniør André Doni ser ikke mindst frem til at høre kommentarerne til Grundfos SEG AUTOADAPT.

”Men det bliver nok svært at gøre installationen af SEG’en nemmere,” siger André Doni, og henviser til den kompakte grinderpumpe. ”Vi har samlet både styring, niveaumåling og pumpe i en enhed, så det eneste du skal gøre er, at sætte stikket i og trykke på ’start’. Så sørger AUTOADAPT for, at pumpen automatisk indstiller sine egne start-/stop-niveauer og laver automatisk alternering. SEG-pumpen arbejder med indbygget tryktransmitter, så der er ingen udgifter til svømmere eller udgifter til større styreskab med behov for omfattende el-arbejde. Det er god økonomi!”

Også de stabile DW-entreprenørpumper er en køreklar løsning, når vand skal pumpes væk fra udgravninger. Desuden præsenterer Grundfos pumper fra de populære KP- og CC-serier.

Men der er også inspiration til kloakmestrene fra Grundfos-afdelingen for rentvandspumper, der har allieret sig med Brdr. Dahl om at præsentere SP-pumper til grundvandssænkning på deres stand. I øjeblikket anvendes pumpetypen i stort antal med netop det formål og i ikke mindre end 42 meters dybde i forbindelse med Metro-byggeriet i København.

Genanvendelse af regnvand er et andet emne, som Grundfos-ingeniørerne forventer sig meget af, og som de ser frem til at få en snak med kloakmestrene om.

Den lokale kloakmester er en vinder
Mens kloakmestre, rørlæggere og rørlæggerelever med bl.a. Grundfos som sponsor kæmper om DM i Teknologisk Instituts nye kloakhal i Taastrup, går der allerede hundredvis af vindere rundt i det åbne land, konstaterer salgschef Børge Holst Hansen fra Grundfos. Han henviser til de lokale kloakmestre, der i disse år høster frugten af både loven om kloakering i det åbne land og den stigende interesse for skybrudssikring.

”Det er ikke kun den store entreprenør, men den lokale kloakmester man ringer til, når brønden skal etableres eller kælderen sikres,” siger Børge Holst Hansen. ”Derfor er det meget vigtigt, at vi også har en god dialog med kloakmestrene, for det er dem, der kender behovene og har ønskerne, som vi skal bygge vores produktudvikling på.”

Også formand for Danske Kloakmestre, Henning Lübcke, betragter Rørcenterdagene og DM i Kloak som meget vigtige begivenheder – både internt som et redskab til at få branchen til at stå sammen og udadtil som en profilering af kloakmestrenes faglige stolthed og troværdighed gennem garantiordningen.

”Det er et kæmpeplus for hele branchen, at både lærlinge, svende og mestre kan mødes til dyst, konferencer og udstilling – og det betyder rigtig meget, at producenterne bakker op om initiativet fra 2011, som allerede nu er ved at være en tradition.”

Grundfos udstiller på stand 3 i det store udstillingstelt.

Udover Grundfos er også Blücher, DanPipe og Wavin sponsorer for DM i Kloak 2013.

Yderligere oplysninger
Grundfos DK A/S

Salgschef Børge Holst Hansen
Team Spildevand – Forhandlersalg og OEM
Mobil: 40 36 79 23
E-mail: bholsthansen@grundfos.com

Salgsingeniør André Doni
Team Spildevand – Forhandlersalg og OEM
Mobil: 29 33 56 53
E-Mail: adoni@grundfos.com


Emne:

Dialogen går begge veje, når Grundfos præsenterer resultaterne af den nyeste produktudvikling på Rørcenterdagene i Taastrup.

Sted:

Rørcenterdagene, Høje Taastrup

Bedrift:

Grundfos DK A/S

Contacts_TEXT

Kontakt

Hvis du har behov for en lignende løsning, vennligst kontakt oss for mer informasjon.

Telefon

+47 22 90 47 00

Kontakt

Hvis du har behov for en lignende løsning, vennligst kontakt oss for mer informasjon.

Telefon

+47 22 90 47 00