ECADEMY

Velkommen til

GRUNDFOS

ECADEMY

En online træningsplatform, der sikrer, at du som kunde hos Grundfos altid har den seneste viden om pumpeløsninger og -applikationer. Læs mere

Fordele

FÅ MERE VIDEN

Vælg en af nedenstående roller og kom i gang

MULIGHED FOR AT TESTE DIG SELV

Tjek emnerne ud og test dig selv

DINE EMNER

Grundfos Autoadapt

Dette kursus vil hjælpe dig til at forstå og udnytte Grundfos AUTOADAPT-teknologien, som anvendes i en række af vores løsninger, fx i cirkulationspumpen ALPHA2.

Grundfos Sololift2

Grundfos SOLOLIFT2 er et alsidigt program af løftestationer til private boliger og mindre erhvervsbygninger. Dette kursus præsenterer programmet og de vigtigste funktioner og fordele.

Grundfos MAGNA3

I dette kursus lærer du alt, du behøver at vide om Grundfos MAGNA3-cirkulationspumpen, herunder tekniske detaljer og fordele for installatører og boligejere.

Trykforøgning

Opdater din viden om Grundfos CM Booster og MQ-trykforøgere, bl.a. den avancerede CME Booster med konstanttrykfunktion for øget komfort.

Grundlæggende pumpeteori og pumpetyper

Har du brug for at genopfriske din viden om, hvordan pumperne fungerer og er klassificeret? Dette kursus giver svarene og præsenterer de pumpetyper, som Grundfos producerer.

Livscyklusomkostninger

Dette emne introducerer dig til begrebet livscyklus-omkostningsanalyse og afslører de skjulte omkostninger ved et pumpesystem.

Spildevand

I dette kursus får du en beskrivelse af de forskellige typer af spildevand i erhvervsbygninger, og det forklares, hvordan man undgår returløb. Du får desuden tips om, hvordan det ideelle spildevandsanlæg skal designes.

Grundfos ALPHA2

På ALPHA2-kurset kan du lære alt, du har brug for at vide om den klassiske lille cirkulationspumpe – fra fordele til installation, reguleringsformer og nye features.

Pumpedimensionering

Se, hvordan en grundvandsbrønd fungerer.

Grundfos Product Center

Oplev Grundfos Product Center, som er vores næste generation af et online søge- og dimensioneringsværktøj. Grundfos Product Center er stedet, hvor du finder reservedele eller servicekits og får hjælp med monteringen.
Lær også, hvordan man grupperer pumper i projekter, genererer projektdokumentation og samarbejder om projekter med andre i Grundfos Product Center.

Grundfos MQ

Grundfos MQ er en komplet plug-and-play-trykforøgerpumpe til beboelsesejendomme, som er nem at installere og betjene. På MQ-kurset forklares det, hvorfor pumpen er ideel til både indendørs og udendørs applikationer i boliger, hvor der er problemer med lavt vandtryk. Du får også vigtige oplysninger om montering og drift.

ALPHA3

Denne temaoppgaven presenterer ALPHA3 med fokus på enkel og effektiv innregulering av varmeanlegg i eneboliger.

Vis: