Grundfos Purpose

file

Grundfos’ mission og vision er blevet afløst af The Grundfos Purpose, der udtrykkes med disse ord:

Grundfos er globalt førende inden for avancerede pumpeløsninger og trendsætter inden for vandteknologi. Vi bidrager til global bæredygtighed gennem banebrydende teknologier, som forbedrer livskvaliteten for mennesker og tager vare på planeten.

Herunder kan du læse mere om, hvad ordene betyder:

”Globalt førende” betyder, at Grundfos blandt kunder og konkurrenter i hele verden er anerkendt som den førende spiller i pumpeindustrien. Vi udvikler, producerer, sælger og servicerer pumpeløsninger af høj kvalitet, og vi sætter standarden i branchen.

”Avancerede pumpeløsninger” betyder, at vi tilbyder turn-key løsninger, der matcher kundernes behov – uanset løsningens kompleksitet, anvendelsesområde eller størrelse.

”Trendsætter inden for vandteknologi” betyder, at vi stræber efter at være blandt de førende i branchen, når det gælder om at finde måder at anvende nye teknologier til at flytte og behandle vand og spildevand.

”Bidrager til global bæredygtighed” betyder, at vi driver vores forretning på en miljømæssigt bæredygtig måde og skaber bæredygtige løsninger hele vejen fra vugge til grav.
Vi har forpligtet os til at yde et væsentligt bidrag til at reducere klimapåvirkningen ved både at begrænse vores egen og vores kunders CO2 udledning. Vi vil skabe renere teknologier og løsninger, som begrænser vandforbruget, forbedrer effektiviteten, sætter forbrugerne i stand til at nedsætte deres vand- og energiforbrug og øger genbruget af ressourcer.

”Banebrydende teknologier” betyder, at vi vil opfinde løsninger, som verden aldrig har set før. Vi vil udvide vores forretning til at omfatte nye kategorier og områder ved at bruge vores teknologier på nye og kreative måder med udgangspunkt i kundernes behov.

”Forbedrer livskvaliteten for mennesker og tager vare på planeten” betyder, at vi har fokus på mennesker i en verden, der vokser, og at vores løsninger altid balancerer menneskelige, sociale og miljømæssige hensyn.
Vi ønsker at sætte mennesker i stand til at klare sig selv og at give flere mennesker et mere behageligt liv med færre omkostninger for planetens miljø og naturressourcer.
Vi er altid optaget af at finde løsninger for de fattigste i verden og for mennesker med særlige behov.